Έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων υδάτων στο Πολύδρόσο Χαλανδρίου, ξεκίνησε τέλος Μαΐου, με προϋπολογισμό 6.807.600 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Το έργο έχει δύο φάσεις, αρχικά θα ξεκινήσει το μέτωπο της οδού Κ. Βάρναλη – Μ. Μπότσαρη όπου και αναμένονται οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για το διάστημα που θα εξελίσσονται τα έργα. Ζωτικής σημασίας για την περιοχή, κρίνει ο δήμος τη συγκεκριμε΄νη παρέμβαση που αποτελεί και πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Θα ισχύουν τα εξής :
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω παράκαμψης με κατάλληλη οδική σήμανση, η οποία φαίνεται στο σχετικό σχέδιο της υπόψη κυκλοφοριακής εργοταξιακής μελέτης. Η διέλευση των οχημάτων, για την οδό Κ. Βάρναλη η οποία είναι σήμερα δρόμος διπλής κατεύθυνσης θα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται παρακάτω αναλυτικά:
Α) Κατεύθυνση προς Χαλάνδρι:
Από την οδό Κ. Βάρναλη, δεξιά στην οδό Επιδαύρου, αριστερά στην οδό Επίκουρου, δεξιά στην οδό Ιθάκης, αριστερά στην οδό Μικράς Ασίας, αριστερά στην οδό Β. Γεωργίου και στη συνέχεια ως έχει και σήμερα.
Β) Κατεύθυνση προς Χαλάνδρι μέσω Λ.Πεντέλης:
Από την οδό Κ. Βάρναλη, αριστερά Κανάρη, αριστερά στην οδό Προφήτη Ηλία, δεξιά στην οδό Δάφνιδος, δεξιά στην οδό Ηρώδου Αττικού για ένα πολύ μικρό τμήμα της, αμέσως αριστερά στην οδό Πανός και στη συνέχεια Λεωφόρος Πεντέλης αριστερά ή δεξιά μέσω του φωτεινού σηματοδότη όπως και σήμερα.
-Κατεύθυνση προς Μαρούσι: Από την οδό Κολοκοτρώνη, δεξιά στην οδό Ζαλοκώστα, δεξιά στην οδό Σολωμού, δεξιά στην οδό Κουντουριώτων, αριστερά στην Κ. Βάρναλη και στην συνέχεια ως έχει.




