ΚΑΠΕ: Σεμινάριο για βιομάζα

Στο πλαίσιο του έργου Bioenergy4Business του προγράμματος HORIZON της Ε.Ε, το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών κι Εξοικονόμηση Ενέργειας διοργανώνει ενημερωτικό διήμερο σεμινάριο με θέμα την παραγωγή θερμότητας από στερεή βιομάζα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΕ στο Πικέρμι.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διαχειριστές και πιθανούς επενδυτές μονάδων βιομάζας για παραγωγή θερμότητας, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και εγκαταστάτες, προμηθευτές βιομάζας, με έμφαση σε εκπροσώπους του ξενοδοχειακού τομέα (ιδιοκτήτες /υπευθύνους για θέματα διαχείρισης ενέργειας) και εκπροσώπους εμπορικού τομέα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις βασικές παραμέτρους που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά το σχεδιασμό μιας εγκατάστασης παραγωγής θερμότητας από στερεή βιομάζα από εισηγητή του Γερμανικού Ερευνητικού Κέντρου Βιομάζας DBFZ , που συμμετέχει στο έργο, καθώς και συνεργάτες του ΚΑΠΕ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, λόγω όμως της περιορισμένης δυνατότητας του χώρου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Ελέγξτε επίσης

Ο θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων στην Πελοπόννησο-Εκδήλωση από το ΚΑΠΕ

Διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) με την υποστήριξη …

Τα Περιοδικά μας