Με νέα χαρακτηριστικά η Ecomondo, το Νοέμβριο-Το Ecotec θα βρεθεί στο Ρίμινι σε μια έκθεση με ασφαλή συμμετοχή

Οι προετοιμασίες για την μεγάλη έκθεση των πράσινων τεχνολογιών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προσθέτοντας στα πολλαπλά event, ένα ακόμη: παράλληλα με τα εκθεσιακά περίπτερα και τις αίθουσες συνεδριάσεων: μια ψηφιακή πλατφόρμα στην οποία δημιουργεί, επιδιώκει και περικλείει μέσα της,  τις γνώσεις και τις ευκαιρίες της αγοράς που προσφέρει η έκθεση.

Στις 3-6 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό του Ρίμινι, ο χώρος συνάντησης θα έχει φυσικές παρουσίες των ατόμων που θα συμμετέχουν, ενώ οι ευκαιρίες της Αγοράς θα πολλαπλασιάζονται ψηφιακά:

  • η νέα πλατφόρμα θα πολλαπλασιάσει ευκαιρίες συνάντησης μεταξύ προσφοράς και ζήτησης για εκθέτες και επισκέπτες.
  • Η εγγραφή στην πλατφόρμα θα επιτρέψει στους χρήστες όχι μόνο να ακολουθούν τις συμβάσεις μέσω της ψηφιακής ροής, αλλά κυρίως να έχουν πρόσβαση σε μια πραγματική επιχειρηματική περιοχή.
  • η ψηφιακή πλατφόρμα θα επιτρέψει την επέκταση της φυσικής εμπειρίας της Ecomondo, ενισχύοντας το ενδιαφέρον και τις εμπορικές ευκαιρίες.

Το Ecotec θα βρεθεί στο Ρίμινι για να παρακολουθήσει από κοντά όλα στα σημαντικά γεγονότα της Αγοράς των πράσινων τεχνολογιών, σε μια έκθεση που εξασφαλίζει την ασφαλή συμμετοχή εκθετών κι επισκεπτών, με ειδικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Σε επόμενο τεύχος θα μεταφέρει τα νεότερα από την Αγορά των πράσινων τεχνολογιών με εκτενές ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ελέγξτε επίσης

ECOTEC:Το αφιέρωμα του περιοδικού για τον εξοπλισμό των ΚΔΑΥ

Το περιοδικό Ecotec, για το τεύχος Μαρτίου προετοιμάζει αφιέρωμα με θέμα: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ …

Τα Περιοδικά μας