Ο Περιφερειάρχης Αττικής με το δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-

Ο καφέ κάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Παραδόθηκαν οι 80 καφέ κάδοι, το απορριμματοφόρο καθώς και 80 κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης στον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γ. Βούρο από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη. Επίσης παραδόθηκε στην δημοτική αρχή της πόλης καθώς επίσης και κομπόστ που έχει παραχθεί από οργανικά απόβλητα καθώς και σακούλες σκουπιδιών που έχουν παραχθεί από ανακύκλωση πλαστικού.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος ανέφερε πως έχει στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης και την προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, επανέλαβε την πρόθεση της Περιφέρειας να μετατραπεί σε Πράσινη Περιφέρεια η Αττική ενώ ανακοίνωσε πως ήδη ολοκληρώθηκε διαγωνισμός για την αγορά 100 επιπλέον οχημάτων συλλογής βιοαποβλήτων καθώς και 40.000 καφέ κάδων.

Ο εξοπλισμός αυτός αναμένεται να αρχίσει να παραδίδεται σταδιακά από το τέλος του έτους σε όλους τους δήμους της Αττικής.

Στην παράδοση του απορριμματοφόρου, των κάδων και του υλικού ανακύκλωσης παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες, Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, οι Εντεταλμένες Περιφερειακές Σύμβουλοι Ε. Κοσμίδη και  Σ. Αλυμάρα, οι αντιδήμαρχοι Μ. Κουτσάκης, Σ. Γραμμένος, Σ. Κοσκολέτος, Θ. Λέκκας, Σ. Μπερδέσης, Χ. Κοπελούζος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γ. Σαραντόπουλος.

Ελέγξτε επίσης

Πιλοτικό πρόγραμμα για την βιώσιμη αστική κινητικότητα

Προαναγγέλθηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, στο πλαίσιο επιστολής του για την κατάρτιση …

Τα Περιοδικά μας