Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΚατηγορίεςΕξοικονόμηση ΕνέργειαςSchneider Electric: O Χρήστος Φάμελος αναλαμβάνει καθήκοντα Data Center EcoStruxure Sales Manager γι...

Schneider Electric: O Χρήστος Φάμελος αναλαμβάνει καθήκοντα Data Center EcoStruxure Sales Manager για την Νοτιοανατολική Ευρώπη

O Χρήστος Φάμελος αναλαμβάνει νέα καθήκοντα Data Center EcoStruxure Sales Manager στον τομέα του Secure Power για τη ζώνη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πωλήσεων, όσον αφορά την αγορά λογισμικών και λύσεων EcoStuxure (Building, Power, Grid, IT) καθώς και των Services, που διαθέτει στο portfolio της η Schneider Electric στον τομέα των Data Centers.

Η συνεργασία του με την Schneider Electric ξεκίνησε το 2018 στη θέση του CIB Business Developer, ενώ διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε όλο το φάσμα των πωλήσεων για τον κλάδο εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων, αποτελώντας σημαντικό μέλος για την ομάδα και την εξέλιξη της εταιρείας.

Με εξειδίκευση σε θέματα που αφορούν λύσεις αυτοματισμού, διαχείρισης ενέργειας, μοντελοποίησης, αλλά και συστημάτων παρακολούθησης των Data Centers, στόχος του είναι να ενισχύσει και να προωθήσει το αειφόρο μέλλον της εταιρείας και να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία και την παραγωγικότητά της μέσα από στοχευμένες ενέργειες, που θα αποτελέσουν το επόμενο βήμα προς τη βιωσιμότητα.

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ως SEE Datacenter EcoStruxure Sales Manager, ο κ. Φάμελος δήλωσε σχετικά: «Mε την ανάπτυξη του edge computing να θεωρείται πλέον εξίσου κρίσιμη όπως συμβαίνει με τα Data Centers, ο νέος ρόλος μου στην εταιρεία αποτελεί πρόκληση για μένα, ώστε να συμβάλω μαζί με όλη την ομάδα στη μεγιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών μας, μέσα από συνδυασμένες λύσεις EcoStruxure. Το πεδίο των υποδομών ΙΤ υφίσταται σημαντικό μετασχηματισμό, ωστόσο η Schneider Electric με τη γνώση και την τεχνολογία που κατέχει, είναι σε θέση να υποστηρίξει κάθε εγκατάσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ