Συζήτηση για τον μετριασμό των επιπτώσεων από τις ΑΠΕ στη βιοποικιλότητα

Την Πέμπτη, 22 Απριλίου, στις 3μ.μ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση και συζήτηση αναφορικά με την πρόσφατη έκδοση για τον Μετριασμό των επιπτώσεων στη βιοποικιλότητα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της ηλιακής και της αιολικής ενέργειας.

Τίτλος των παρουσιάσεων:

Κατευθυντήριες γραμμές για κατασκευαστές έργων στην αγγλική γλώσσα από την Διεθνή Ένωση για την Προστασία της Φύσης (IUCN) και την The Biodiversity Consultancy.

Η Διεθνής Ένωση για την Προστασία της Φύσης (IUCN) και η Biodiversity Consultancy παρουσιάζουν τις νέες Οδηγίες για τον Μετριασμό των Επιπτώσεων στη Βιοποικιλότητα κατά την Ανάπτυξη Ηλιακών και Αιολικών Πηγών Ενέργειας στην Ομάδα Διαλόγου για τις ΑΠΕ και τη Φύση που διοργανώνει το Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του EPLO και οι Συγκλίσεις.

Με τη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, η διαδικτυακή εκδήλωση, θα διαρκέσει έως τις 16.30 με τη συμμετοχή των ακόλουθων διακεκριμένων ομιλητών:

-Giulia Carbone, Deputy Director, IUCN Global Business and Biodiversity Programme

-Leon Bennun, Chief Scientist, The Biodiversity Consultancy

Ελέγξτε επίσης

Επερώτηση Αρβανιτίδη για περικοπή πόρων του Πράσινου Ταμείου

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης, διατύπωσε …

Τα Περιοδικά μας