Το Ecocity συνεργάζεται με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Με σκοπό την υποστήριξη υπηρεσιών και ενεργειών που σχετίζονται με την εφαρμογή της Περιβαλλοντικής, Ενεργειακής και Πολιτικής Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, όπως αναθεωρήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, το Ecocity υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 

Ο περιβαλλοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ECOCITY  θα συνεργαστεί με το ΥΠΕΘΑ για την ανάπτυξη στρατηγικής και δράσεων για θέματα ενημερώσεως , ευαισθητοποιήσεως και κινητοποιήσεως του συνόλου του προσωπικού  των Ενόπλων Δυνάμεων – αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου – στους τομείς  της Κυκλικής Οικονομίας, της Πράσινης Συμφωνίας – Ηλεκτροκίνησης και της Βιώσιμης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας ΥΠΕΘΑ και ECOCITY υπέγραψαν οι εκπρόσωποί τους, ο Γενικός Διευθυντής ΓΔΟΣΥ Υποναύαρχος Δημήτριος Ρυζιώτης ΠΝ και ο πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Δρ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης, σε σύντομη εκδήλωση με την παρουσία περιορισμένου αριθμού προσώπων κατ’ εφαρμογή των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων για την προστασία από το στέλεχος κορωνοϊού “Covid-19”.

Η εφαρμογή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και ECOCITY προβλέπεται να ξεκινήσει άμεσα με την σύσταση ομάδων έργου.

Ελέγξτε επίσης

ECOCITY: «Οικολογικό Τριήμερο στην Αστυπάλαια»

Το τριήμερο 25-26-27 Σεπτεμβρίου 2020 ο Δήμος Αστυπάλαιας σε συνεργασία με το ECOCITY και την …

Τα Περιοδικά μας