Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ξεκινά το ECOMOBILITY 2016-17

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος υποδοχής των αιτήσεων συμμετοχής από τα Γυμνάσια, που θα λάβουν μέρος στη νέα περίοδο της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2016-17 και των Ειδικών Σχολείων που θα συμμετέχουν στην Εκστρατεία FREE MOBILITY 2016-17.

Ομάδες μαθητών από 29 πόλεις της χώρας θα εξετάσουν τα προβλήματα προσβασιμότητας στις πόλεις τους, και θα καταθέσουν προτάσεις στις Τοπικές Αρχές για τη λύση στο δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2017.

Οι πόλεις που συμμετέχουν στις Εκστρατείες είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, ο Βόλος, το Ηράκλειο, τα Τρίκαλα, η Καλαμάτα, η Κόρινθος, τα Χανιά, το Μαρούσι, η Καβάλα, τα Βριλήσσια, το ʼργος, η Ελευσίνα, η Νίκαια, η Έδεσσα, το Ίλιον, η Κοζάνη, οι Σέρρες, η Νάουσα, η Κατερίνη, η Θέρμη, η Νεάπολη, το Ωραιόκαστρο, η Ποτίδαια, η Λειβαδιά, ο Διόνυσος, η Τρίπολη, η Πεύκη και οι Φαρές.

Η 14η περίοδος της Εκστρατείας ECOMOBILITY είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτυων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το περιοδικό Ecotec είναι χορηγός επικοινωνίας της εκστρατείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ