Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΥΠΕΚΑ: Παράδοση-Παραλαβή

ΥΠΕΚΑ: Παράδοση-Παραλαβή

Αισιόδοξη και δυναμική ήταν η παρουσίαση των δύο νέων Υπουργών στο ΥΠΕΚΑ, καθώς και η «αποχώρηση» των δύο παλαιότερων. Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για αποχώρηση των Σκουρλέτη-Τσιρώνη, από την κυβέρνηση αφου θα αξιοποιηθούν σε άλλα Υπουργεία, ενώ οι Σταθάκης-Φάμελλος, έδειξαν εξοικειωμένοι με τον καινούργιο ρόλο τους. Ο κ. Σκουρλέτης θα είναι ο νέος Υπουργός Εσωτερικών ενώ ο κ. Γιάννης Τσιρώνης αναλαμβάνει Αναπληρωτής Υπουργός στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Γιώργος Σταθακής είναι ο νέος Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, πρώην υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (2016) και πρώην υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.Ο κ. Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, έχει διατελέσει μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και της Ειδικής Μόνιμη Επιτροπή Παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Ειδικότερα ο κ. Σωκράτης Φάμελλος είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό, ενώ ο κ. Σταθάκης είναι οικονομολόγος.

Περισσότερα από τις ομιλίες και το ρεπορτάζ από την τελετή Παράδοσης-Παραλαβής στο ΥΠΕΚΑ, στην έντυπη έκδοση του Ecotec.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ