Ξεκινά το EU-Arab World Summit-Διαδικτυακά

Με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπό την αιγίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ξεκινά την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, η 5η Παγκόσμια Σύνοδος ΕΕ-Αραβικού Κόσμου, EU-Arab World Summit η οποία διοργανώνεται από την Al-Iktissad Wal-Aamal Group με την Consolidated Contractors Company, ως Στρατηγικό Εταίρο.

Η Σύνοδος, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά, θα ξεκινήσεις στις 13.45, με τον κ. Tawfic Khoury, Πρόεδρο του Ομίλου Al-Iktissad Wal-Aamal, κι Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο, της Consolidated Contractors Company, να ανοίγει τον κύκλο των ομιλιών.

Θα ακολουθήσει ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, και πρωήν πρόεδρο του Αραβο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ελλάδα, ο κ. Faysal Abou Zaki, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Al-Iktissad Wal-Aamal Group και ο κ. Συμεών Γ. Τσομόκος, Ιδρυτής & Πρόεδρος του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Στις 14.00 θα απευθύνει χαιρετισμό και ομιλία, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το διήμερο φόρουμ θα είναι μια συζήτηση για τις μελλοντικές εταιρικές σχέσεις, την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Αραβικού Κόσμου και τις προκλήσεις που ανοίγονται στο άμεσο μέλλον.

Περισσότερα για το συνέδριο εδώ