Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔόμησηΞεκινούν οι εργασίες για το βιοκλιματικό κτίριο του ΤΕΕ (βίντεο)

Ξεκινούν οι εργασίες για το βιοκλιματικό κτίριο του ΤΕΕ (βίντεο)

Στην επέτειο των 100 ετών απο την ίδρυση του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο, σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο του ΤΕΕ, στο ιδιόκτητο οικόπεδο επί της λεωφόρου Κηφισίας, στη συμβολή της με την Αττική Οδό».

Την έναρξη των εργασιών ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ, σε εκδήλωση με παρουσία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων που καλύπτουν τα τεχνικά θέματα του Επιμελητηρίου, σημειώνοντας ότι: «Θέλουμε όμως παράλληλα να συμβολίσουμε στην κοινωνία και τον πράσινο μετασχηματισμό, όχι μόνο του τεχνικού κόσμου, που γίνεται, αλλά και του ΤΕΕ ειδικότερα – με ένα έργο σταθμό για εμάς…».

Το εντυπωσιακό κτίριο, θα είναι ένα σύγχρονο κτίριο, θα χαρακτηρίζεται ως “πράσινο”, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις αρχές του βιοκλιματισμού, ενεργειακά αναβαθμισμένο, φιλικό στον άνθρωπο και την παρουσία του μέσα σε αυτό, κτίριο θα αποτελέσει τοπόσημο για την περιοχή.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ έκλεισε την παρουσίαση του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τί καλύτερο για να συμβολίσει μια νέα εποχή από ένα νέο κτίριο για τον φορέα των μηχανικών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ