Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία: Αποκτά κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης

Για την χωριστή συλλογή πλαστικών μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής 120 κάδοι για τους εσωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας.

«Χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά βρίσκονται σε νοσοκομειακές δομές και με αυτή την πρωτοβουλία βοηθάμε στην ορθή διαχείριση των στερεών αποβλήτων που παράγονται. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε έμπρακτα στη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος σε μία νοσοκομειακή δομή που επιτελεί εξαιρετικό λειτούργημα για τα παιδιά μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

O Περιφερειάρχης Αττικής με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου “Αγ. Σοφία” Εμμ. Παπασάββας δήλωσε:

«Η προσπάθεια αυτή  σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση των αστικών αποβλήτων είναι πάρα πολύ σημαντική και για το περιβάλλον αλλά και για το νοσοκομείο, έτσι ώστε να μπορούμε να διαχωρίζουμε τα απόβλητά μας και να μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να έχουμε ένα πιο υγιή και καθαρό -όχι μόνο νοσοκομειακό περιβάλλον -αλλά και γενικότερα. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη για όλες αυτές τις δράσεις τις οποίες επιτελεί καθημερινά».

Ο Περιφερειάρχης επανέλαβε για μιαν ακόμη φορά το στοίχημα που έχει θέσει εξαρχής ως διοίκηση: Να γίνει η Αττική, Πρότυπη Περιφέρεια Υγείας αλλά  συγχρόνως και μία  “Πράσινη” Περιφέρεια. Σ΄ αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Ελέγξτε επίσης

Σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε Μαραθώνα-Νέα Μάκρη

Η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε στην προέγκριση των τευχών της διακήρυξης, όσο και της διαδικασίας δημοπράτησης …