Διαδικτυακή εκδήλωση για την Βιομηχανική Ιδιοκτησία

Την πρώτη της διαδικτυακή εκδήλωση προγραμματίζει η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, στις 16.00. Τίτλος «Πλάνο δράσεων για το 2021 – Διάλεξη με θέμα «4η Βιομηχανική Επανάσταση και Δικαιώματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας».

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας. Εναρκτήριο χαιρετισμό θα πραγματοποιήσει επίσης ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ), αυτοτελής υπηρεσία του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) έχει ως στόχο  να συμβάλλει, στην εκπαίδευση, κατάρτιση, ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών των επαγγελματιών της χώρας με την οργάνωση μαθημάτων, συνεδρίων, σεμιναρίων, συμποσίων, workshops καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω e-learning, σε πρακτικά και θεωρητικά ζητήματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, αρμοδιότητας του ΟΒΙ.

Το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης, με συντονιστή τον κ.  Αναστάσιο Θωμόπουλο, Εκτελεστικό Διευθυντή ΕΑΒΙ, παρατίθεται:

16.15 – 16.30     Παρουσίαση του πλαισίου λειτουργίας της ΕΑΒΙ, Ιωάννης Κατσογιάννης, Πρόεδρος ΕΑΒΙ, Μέλος ΔΣ ΟΒΙ, Καθηγητής Α.Π.Θ.

16.30 – 16.45     Αποστολή της ΕΑΒΙ, όπως προβλέπεται από το νομοθετικό πλαίσιο, Νικόλαος Λυμπέρης, Δικηγόρος, Μέλος ΔΣ ΕΑΒΙ

16.45 – 17.00     ΕΑΒΙ: Διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια 2021, Δημήτριος Σταφυλάς, Μέλος ΔΣ ΕΑΒΙ, Προϊστάμενος Τμήματος Εφευρέσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών / Εξεταστής, ΟΒΙ

17.00 – 17.15     Ερωτήσεις – Τοποθετήσεις

17.15 – 17.45     4η Βιομηχανική Επανάσταση και Δικαιώματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, Ηλιάνα Κωστή, Δικηγόρος, Αναπλ. Μέλος ΔΣ ΕΑΒΙ

17.45 – 18.00     Ερωτήσεις, καταληκτικά σχόλια

18:00     Λήξη εκδήλωσης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για ερωτήσεις και συζήτηση.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η εγγραφή σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Zoom link: https://alternativemedia.zoom.us/j/81626414571

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

«Elevate Greece»: Χρηματοδότηση 60 εκ. ευρώ για τις νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω ΕΣΠΑ

Πρόσκληση ύψους 60 εκ. ευρώ, για χρηματοδότηση του Κεφαλαίου Κίνησης, με τη μορφή μη επιστρεπτέας …

Τα Περιοδικά μας